Foto's

Over Playa del Ingles

IFA Dunamar ligt Hotel IFA Dunamar ligt nagenoeg direct aan de zee. Alleen de boulevard van Playa del Inglés scheidt het resort van de hagelwitte stranden. Bovendien ligt ook de gezelligheid van Playa del Inglés op steenworp afstand: de winkel- en uitgaanscentra Kasbah en Metro liggen op zo’n 250 meter afstand.

Het stadje is befaamd om de prachtige stranden en de diverse winkel- en uitgaansmogelijkheden. Kasbah, Metro en Yumbo zijn hiervan de meest bekende. Hier vindt u naast een breed aanbod aan leuke winkeltjes gezellige uitgaansgelegenheden in de vorm van restaurants, terrasjes, cafés, barretjes en nachtclubs. Voor ieder is er wat wils.

Playa del Inglés is het hart van de Costa Canaria, dus u moet wel bereid zijn tussen het massatoerisme te vertoeven. Het stadje is in de jaren ’70 opgekomen als toeristische bestemming, en is sindsdien één van de populairste bestemmingen van de Canarische Eilanden geworden. Dit betekent dat er van een authentiek historisch hart geen sprake is. De bouwstijl is eerder te kenmerken als jaren’70-stijl. Desalniettemin zijn vele bezoekers van het stadje er dol op. Dit komt door de ontspannen sfeer, het perfecte weer en de ideale voorzieningen dat het toeristen biedt.

Vergelijk IFA Dunamar bij 1 aanbieder Bekijk prijs